Vinkeveen Vinkenkade 33
  (Vinkeveen)

  vrijstaande gerenoveerde villa aan de Vinkeense plassen

  Prijs: 1200000  k.k.
  Bouwjaar: 1970
  Woonoppervlakte: 230 m2
  Perceeloppervlakte: 1100 m2
  Kamers: 5

  Klik op de afbeelding om naar het fotoboek te gaan.

  VRIJSTAANDE VILLA: onder architectuur gebouwd en gelegen op ca.1.100m eigen grond!

  Kenmerkend voor deze gerenoveerde villa is de fraaie ligging direct aan het water van de Vinkeveense Plassen. Natuur- en waterliefhebbers ondervinden hier een ultiem gevoel van rust, ruimte en vrijheid! Maar houdt u ook van het vertier van de stad dan bent u in korte tijd in Amsterdam (10 autominuten) of Utrecht (20 autominuten)! De villa is verdeeld in 3 lagen: souterrain, begane grond en 1e verdieping en beschikt over een riante woonkamer met fantastisch, vrij uitzicht, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Met het woonaccent op de 1e verdieping geniet u des te meer van het fraaie zicht over de plassen! Tevens is het door eigenaar gepachte eilandje een verlengstuk van het woongenot aan de plaszijde. Aan de entreezijde heeft u op eigen terrein meer dan voldoende parkeergelegenheid.

  De bebouwing aan de Vinkenkade is divers en ruim van opzet; veelal vrijstaande villa's, enkele horecagelegenheden en een nabijgelegen jachthaven.

  Voor de dagelijkse boodschappen, scholen of (gemeentelijke) diensten kunt u terecht in het centrum van Vinkeveen of Abcoude gelegen. Met de auto is er een goede bereikbaarheid via de A 2 en de N 201. De gemeente De Ronde Venen is aangesloten op het openbaar-vervoersnet van Midnet en de NZH. Directe buslijnen verbinden De Ronde Venen onder meer met het centrum van Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Utrecht, Woerden en Haarlem.
  Terug

  Voor meer informatie of een afspraak klik hier.


Copyright vandierenmakelaardij.nl, Alle rechten voorbehouden